01

Termeni si Conditii 3b studio

Accesarea si vizitarea paginilor platformei online precum si a produselor prezentate pe site-ul http://3bstudio.ro/ implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate.
Platforma http://3bstudio.ro/este un site de prezentare a serviciilor companiei SC 3B STUDIO SRL

Pentru a fi informati despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.
SC 3B STUDIO SRL (Str. Infratirii, nr. 7 ,Craiova, Dolj, SC 3B STUDIO SRL ,C.I.F 23431983, J16/453/2008 , Capital Social 200 ron) isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

http://3bstudio.ro/ face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor aflate pe site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografiile pot sa fie generale; unele specificatii ale serviciilor pot contine erori de operare. Toate ofertele prezente in site sunt valabile in limita timpului echipei 3B STUDIO desemnate pentru respectivul proeict/serviciu. De asemenea, SC 3B STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.3bstudio.ro este proprietatea SC 3B STUDIO SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC 3B STUDIO SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Confidentialitate:SC 3B STUDIO SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.www.3bstudio.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.3bstudio.ro si SC 3B STUDIO SRL. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.3bstudio.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.3bstudio.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau e-mail. SC 3B STUDIO SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul www.3bstudio.ro, sau actiunilor unor terte persoane.

SC 3B STUDIO SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
SC 3B STUDIO SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea SC 3B STUDIO SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele 3B STUDIO sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.
SC 3B STUDIO SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului www.3bstudio.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

DECLINAREA RESPONSABILITATII:Continutul site-ului (texte, descrieri ale serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu colaboratori, furnizorii serviciilor prezentate, echipa tehnica etc.Imaginile si descrierea produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fiecare proiect demarat este personalizat si se va trata ca atare.
CONDITII LEGALE:Site-ul www.3bstudio.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
DISPUTE SI CONFLICTE:Orice conflict aparut intre SC 3B STUDIO SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
DISPOZITII FINALE:Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Petru orice nelamuriri va rugam sa ne contactati la tel. +40/723.703.487